Kärlekshantagen

Publicerat: 2012-02-29 | 12:19:35 i Allmänt

Hej på er ! Jag är hemkommen från ett träningspass och har precis slängt i mig lite frukost/lunch. Älskar att börja dagen med träning, det känns så bra.

Tänkte ge ett litet träningstips på hur man lättast från bort dom så kallade kärlekshantagen. Då är det lågintensiv träning som gäller, promenad i 30-45 minuter varje dag. Det är det bästa och snabbaste sättet!


Rosetter

Publicerat: 2012-02-28 | 17:22:54 i mode och skönhet

Hur söta är inte dessa rosetter som man kan ha som hårsnoddar. Jag älskar dom! Det ger en sötare look om du har hästsvans eller varför inte göra en fläta och använda rosetten längst ner? Supersött tycker jag.
Finns att köpa två pack på H&M för ca 30 kr.



Olidlig träningsvärk

Publicerat: 2012-02-28 | 17:20:09 i Allmänt
Precis som det står i rubriken så har jag en olidlig träningsvärk idag. Kan knappt röra mig utan att det smärtar till lite överallt! Men skönt är det, då vet man att det gett något och att man kämpat hårt. Jag gillar det!
Jag försöker träna tre gånger i veckan för att nå bäst resultat. Jag är inte ute efter att gå ner i vikt utan bara bli tightare och få fina former. Gör träning till en livsstil och se det som en självklarhet i vardagen. Du och din kropp kommer må så mycket bättre och ha mer ork när du blir äldre. Det är så värt det

Mjuk som en bebis

Publicerat: 2012-02-27 | 21:44:07 i mode och skönhet
Ett av mina allra bästa tips för att få en otroligt mjuk och len hud är att köpa body scrub från The body shop. Den är egentligen till för kroppen men jag har den även som ansiktsskrubb och det är otroligt vilket resultat man får! Man blir jätte härlig och kan använda den 1-2 gånger i veckan. Den finns i olika dofter och man luktar underbart gott hela dagen.  Kostar 195 kr.


skor skor skor

Publicerat: 2012-02-27 | 18:22:33 i mode och skönhet

Jag vet inte hur många par skor jag har, ÄLSKAR skor! Idag köpte jag mig ett par mintgröna ballerina från scorett. De var på rea så fick dom för endast 50 kr. Om man matchar dom rätt kommer det bli väldigt fint! Våga använda färg, vi i sverige är så svarta av oss när det gäller mode tycker jag. Vi är för fega. Det är så snyggt med färg, det kan göra en hel outfit.



Oscarsgalan 2012

Publicerat: 2012-02-27 | 17:40:57 i mode och skönhet

Som sagt så satt jag uppe halva natten för att kolla på Oscarsgalan, här är dom jag tyckte strålade mest på röda mattan! Har ni någon favorit?






Root lifter

Publicerat: 2012-02-27 | 17:12:05 i mode och skönhet
Jag vet att många där ute har samma hårproblem som mig. Jag har väldigt långt och rakt hår och tycker lätt att det tynger ner och bara blir platt och tråkigt. Idag har jag köpt mig Revlon Style Masters Elevator 360 Roots Lifter, som ska lyfta håret från rötterna och ge mer volym. Jag hoppas verkligen att den fungerar, återkommer i morgon med svar.




Oscarsgalan

Publicerat: 2012-02-27 | 00:31:42 i Allmänt
Just nu sitter jag och kollar på Oscarsgalan-röda mattan. Mycket fina och vackra klänningar! Svårt att inte bli inspirerad. I morgon kommer jag lägga upp mina favoriter från kvällens gala. Hittils är det blandat, många vackra klänningar och vissa hur tänkte du där? Men smaken är ju som baken, delad. Älskar människor som klär sig som dom vill och tycker är snyggt och inte bara följer strömmen och klär sig i det alla andra tycker är snyggt.

Oscarsgalan kan ni följa just nu på kanal 9. Röda mattan är till 01.00 sen börjar galan 02.30 om jag förstått rätt. Pågår alltså hela natten!

BUS

Publicerat: 2012-02-26 | 23:40:47 i mode och skönhet

Brun utan sol är något som jag provat väldigt lite. Är rädd för att bli fläcklig och att det blir ojämnt. Har nämligen varit med om det de få gånger jag provat. Nu har jag hört om en variant, Faux Tan som tydligen ska vara klockren. Tänker därför ge det en andra chans och köpa hem denna produkt och se om det blir bra. Finns att köpa på tex Kicks för under 500 lappen.


Träningsvecka

Publicerat: 2012-02-26 | 23:30:10 i Allmänt

Det är jättekul att ni ställer frågor, fortsätt med det för jag hjälper mer än gärna! Mode, skönhet och träning är trots allt mina största intressen och det jag ägnar mest tid åt. 

Just nu är jag sjukt motiverad till träning och bra kost och ska sätta igång riktigt i morgon! Det blir morgonträning och nyttig mat. Ska även använda mina finaste träningskläder så jag får extra kämpar glädje, det hjälper faktiskt.  Känner man sig snygg när man tränar blir man mer bekväm och orkar ta i mer. Prova det nästa gång du ska träna.



Xlash

Publicerat: 2012-02-26 | 19:55:36 i mode och skönhet

För några veckor sedan började jag med näringsserumet Xlash för att få mina ögonfransar att växa. Jag har hört mycket om dessa serum tidigare och haft blandade meningar. Nu är jag väldigt glad över att jag valde att prova på detta, för det FUNKAR! Efter endast någon veckans användning ( inte ens varje kväll som rekommenderas) ser jag skillnad. Jag glömde tyvärr att ta före/efter bild men mina fransar har både blivit längre och fylligare.

Priset ligger på 499 kr, men om man gillar deras sida på facebook får man serumet för endast 349 kr!

Besök http://xbeauty.se/ för att se före och efter bilder och mer info.


DRICK VATTEN!

Publicerat: 2012-02-26 | 19:23:15 i mode och skönhet
Jag har som många andra gått runt och klagat på min dåliga hy och finnar som ploppar upp. Köpt alla möjliga produkter för att försöka få bort detta problem. Jag började se över hur mycket vatten jag dricker varje dag egentligen och insåg att jag dricker alldeles för lite vatten! Vatten gör underverk. Sen jag börjat dricka mycket vatten varje dag har min hy blivit betydligt bättre och jag kan inte vara annat än nöjd. Man slänger ut så mycket pengar på olika produkter och missar att dricka vatten som man kan ta från kranen. Ta ett glas till maten, fyll på och drick ett efter maten, när du kollar på tv, sitter vid datorn. Se till att alltid ha ett glas med vatten med dig så blir det till en vana och du och din kropp kommer må bättre :-)

Hur mycket vatten dricker du varje dag egentligen? Börja tänk på det, jag lovar att det kommer göra underverk!

Make-up

Publicerat: 2012-02-26 | 18:21:03 i mode och skönhet
Jag har provat på en rad olika sminkmärken och varit ganska nöjd med flera av dom. Nyligen testade jag Make up stors olika produkter och föll pladask! Priset är inte det lägsta så om man inte känner att man har råd att köpa tex ögonskuggor, eyeliner osv så tycker jag i alla fall att man ska invistera i en bra bas! Det gör så mycket för din hy om du använder dig av bra produkter. De har även ansiktsmasker som är fantastiska. Jag har köpt mig mud masken som är perfekt mot porer och oren hy, men det är viktigt att man använder den regelbundet så man får bäst resultat! Ni hittar den på i butik för ca 200 kr om jag minns rätt.


Bikini 2012

Publicerat: 2012-02-26 | 18:13:16 i mode och skönhet

Har redan börjat spana på snygga bikinis till sommaren och alla resor. Jag tycker det är så kul att köpa bikinis så man kan ha olika under sommaren/resan. Här får ni mina favoriter från H&M


Dags för dagens träningspass

Publicerat: 2012-02-26 | 14:11:16 i Allmänt
Hur många av er där ute brukar träna? Berätta gärna era historier. Jag ska iväg nu till gymmet och köra dagens pass. Jag brukar börja med kondition och avsluta med styrketräning. Om du är ute efter att bli tightare så är det väldigt bra att köra styrketräning, använd lättare vikter och kör flera repetitioner. Är du ute efter att få större och synliga muskler så kör tungare vikter och färre repetitioner. Prova dig fram! På de flesta gym finns det även instruktörer som du kan ta dig hjälp av. Sätt upp små mål för veckan/månaden. Då blir det roligare och du behåller din motivitation!



RSS 2.0